Hàn Quỹ Đạo - S.T.S

  -  
 Hàn quỹ đạo là một quá trình hàn TIG và được thực hiện bởi chúng tôi mà không có vật liệu phụ. Đây là một quá trình hoàn toàn tự động có nghĩa là hồ quang được định tuyến cơ học và di chuyển 450 ° xung quanh các ống sẽ được nối mà không bị gián đoạn.

Các ống được lắp vào súng hàn phải được điều chỉnh theo đường kính thành phần. Súng hàn được làm đầy bằng khí bảo vệ và bao bọc hoàn toàn ống để bên ngoài đường hàn được bảo vệ khỏi quá trình oxy hóa. Đồng thời cần có sự hậu thuẫn từ bên trong. Cần sử dụng súng hàn được điều chỉnh theo đường kính ngoài. Dạng hình học của súng hàn chỉ cho phép ghép các cấu kiện có cùng đường kính ngoài. Kích thước nhỏ gọn của súng hàn giúp bạn có thể hàn trong một khoảng không gian nhỏ.

Việc lập trình miễn phí các thông số cho phép sản xuất các đường hàn mịn, rất sạch. Do đó, quá trình hàn phù hợp để hàn rất sạch, ít sinh hạt cho các ứng dụng UHV và UCP.


>>> https://swisstechschreiner.com/

[​IMG]

---

Orbital welding is a TIG welding process and is performed by us without filler material. It is a fully-automated process which means that the arc is mechanically routed and moves 450 ° around the tubes which are to be joined without interruption.

The tubes are inserted in a welding gun which has to be adjusted to the component diameter. The welding gun is filled with shielding gas and completely encloses the tube so that the outside of the weld seam is protected from oxidation. At the same time backing is necessary from the inside. It is necessary to use a welding gun adjusted to the outer diameter. The geometry of the welding gun only allows to join components with the same outer diameter. The compact size of the welding gun makes it possible to join in a small amount of space. The free programming of the parameters enables the production of smooth, very clean weld seams.

Because of that the welding process is suitable for very clean welding with low particle generation for UHV and UCP applications.[​IMG]


SWISS TECH SCHREINER.
ADD: 
CH 4153 Reinach and HCM City Vietnam
HOTLINE: (+84) 931 - 386 - 062
PHONE: (+84) 931 - 386 - 062
+84931386062 ( Zalo / Viber / Whatsapp )
EMAIL: swiss.tech.schreiner@gmail.com